"Nu va mai faceti treburile in cosul de gunoi!" - Mesaj pentru studentele din caminele campusului Hasdeu FOTO

 

Caminul 5 din campusul studentesc Hasdeu este impanzit cu tot felul de afise, unele mai haioasa, altele mai stricte, care insa au trezit o serie de nemultumiri din partea unor studente.

Afisele care contin diferite mesaje sunt lipite atat in interiorul bucatariei, cat si pe usile toaletelor, dar si pe geamurile de pe holuri.

"Vasele nu se depoziteaza la oficiu! In caz contrar, vor fi aruncate!", "Nu va mai faceti treburile in cosul de gunoi!", "Omul cat traieste invata! Dupa ce folositi toaleta, TRAGETI APA! OBLIGATORIU!", "FUMATUL INTERZIS in spatiile comune ale caminului", "Nu aduceti in sala de lectura scaune din camera" sunt doar cateva dintre mesajele afisate in camin.

Desi contractul de inchiriere nu specifica niciunde ca daca o persoana isi lasa vasele la oficiu, acestea vor fi aruncate, cateva studente s-au trezit fara o parte din cele necesare.

"Mi-am lasat la oficiu o oala joi seara, iar vineri dupa-masa cand am vrut sa merg sa-mi fierb doua oua am vazut ca nu mai e acolo. Am cautat-o prin sertarele mobilei din bucatarie, dar nu am gasit-o. Apoi, am vazut-o pe una dintre femeile de serviciu pe hol si am intrebat-o daca nu stie cumva unde imi este vasul. Mi-a zis ca, la cererea doamnei administrator, a fost nevoita sa o arunce. Nu am avut cum sa mai ii cer explicatii doamnei administrator pentru ca nu mai era acolo la ora 15.00 cand am vazut ca nu mai e vasul, insa luni, voi incerca sa vorbesc cu ea sa vad daca intr-adevar ea a decis asta", a spus una dintre studente.

In contractul de inchiriere se specifica faptul ca chiriasul trebuie "sa asigure ordinea si curatenia in camera, sa nu arunce pe fereastra si sa nu depoziteze in spatiile comune ale caminului gunoiul menajer", insa nu este specificat niciunde ca aruncarea vaselor este permisa sau legala.

De asemenea, desi contractul spune ca studentul trebuie "sa nu foloseasca camera, spatiile de folosinta comuna sau incinta complexului studentesc pentru activitati comerciale", exista afise care fac publicitate anumitor firme.

Comentarii Facebook