O categorie de români a dispărut complet din sistemul informatic al CNAS: ,,Adio rețete compensate, trimiteri, internări”


Problemele se țin lanț atunci când vine vorba de sistemul informatic al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.  După nenumăratele probleme tehnice, o categorie de români a dispărut complet din sistem. Este vorba despre asigurații cu venit minim garantat. 

„Peste noapte, toți amărâții cu venitul minim asigurat de primării au dispărut cu drepturile lor legale cu tot din SIUI, s-au dat peste cap și s-au transformat în neasigurați.

Gurile rele spun că acum se numesc altfel în lege, dar nu și în scriptele (DE) sincronizate ale statului român, asa că până se refac toate bisericuțele, oamenii aceștia, bolnavi sau nu, vor sta frumușel pe margine să facă economii guvernului.

Fiindcă nefiind asigurați, adio rețete compensate, trimiteri, internări în oncologie, dializă, paliative sau pe unde or mai fi bieții de ei, plus imputări către fraierii de doctori care i-au consultat, tratat, operat deși nu știau de marea resetare (se aplică de la 31 decembrie... ).”, a explicat doctorul de familie Sandra Alexiu, președinta Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, potrivit Adevărul.ro.


Comentarii Facebook