O asociație din Cluj vrea să cumpere un avion medical cu care să salveze vieți și care să deservească întreaga țară


Asociația Medical International Rescue cu sediul în Cluj-Napoca a lansat o campanie în urma căreia dorește achiziționarea unei aeronave medicale, care să deservească întreaga țară.

Am pornit în misiunea "Uniți pentru Ucraina" încă din a doua zi a conflictului, cu sufletul alături de miile de refugiați care ne-au trecut pragul, alături de care am petrecut nopți întregi, departe de familiile noastre, pentru a putea să-i ajutam pe ei și vom rămâne implicați 100% in aceasta misiune, atata timp cat va fi nevoie de ajutorul nostru.

Azi, cu mari emoții, dăm startul  proiectului nostru de suflet ”Un avion pentru viață”.  Dorim sa achizitionam o aeronava medicala care va avea ca scop  transportul GRATUIT al copiiilor cu necesitate medicala IMEDIATA, din România, în străinătate.

Tara noastra suferă de o lipsa acută de aeronave medicale care sa deserveasca acest scop, iar în rarele cazuri în care devin disponibile costurile sunt atat de mari incat familiile copiilor nu-și permit sa apeleze la acest serviciu.

Misiunea noastra este una indrazneata, dar nu imposibila. Avem alături medici specializați, medici de anestezie și Terapie Intensiva, care sunt gata să ofere ajutor în cazurile acestea. Ne gândim la zeci, sute de cazuri în care s-ar fi putut interveni și nu s-au găsit resurse. Copii care poate au pierdut lupta cu viața din lipsa unei șanse, pe care poate o aveau dacă trăiau în alta tara. Noi vrem sa umplem acest gol, începând cu o aeronavă.

Împreună putem schimba vieți nevinovate si sa redam șansa ca zambetul unor copii minunati sa ramana cat mai mult timp, așa ca speram sa avem cat mai mulți parteneri alături de noi în strângerea de fonduri”.

Cum putem ajuta:

medical-rescue.ro

Asociatia Medical International Rescue - Medicala Internationala de Salvare

CIF: 44581401

IBAN LEI:

RO77BTRLRONCRT0603123901

IBAN EURO: 

RO27BTRLEURCRT0603123901

Sau Butonul “Doneaza” din 

medical-rescue.ro

Comentarii Facebook