Medicul Virgil Stroescu: Supa de găină stresată, extrem de periculoasă pentru sănătate


Medicul Virgil Stroescu spune că în iubita supă de pui, pe care mulți o consideră un preparat sănătos, există multe pericole.

Medicul Virgil Stroescu a abordat un subiect semnificativ legat de consumul de supă de pui, subliniind beneficiile acestei preparate bogate în legume pline de vitamine și nutrienți, aducând un aport valoros pentru sănătate. Supa de pui este recunoscută pentru capacitatea sa de a oferi încălzire și confort, în special în zilele răcoroase sau atunci când starea de sănătate nu este optimă.

Cu toate acestea, medicul a atras atenția asupra unui aspect mai puțin cunoscut și anume pericolul ascuns în supa de pui. Dr. Virgil Stroescu explică că în momentul sacrificării găinii, din cauza stresului la care este supusă, nivelul de catecolamine din organism crește. După sacrificare, rinichii găinii se blochează, permitând astfel intrarea tuturor substanțelor nedorite în sânge.

Vezi unul bolnav, stă acasă și se gândesc să îi facă o supă bună de găină, să-i mai dea niște energie, ca aminoacizi. Găina stă prin curte și când vede că urmează să fie omorâtă, se agită , se zgate, iar în acel moment, cresc toate catecolaminele din organism, pentru că e stres, iar stresul stoarce toate catecolaminele.

Ulterior, omul ia cuțitul, iar când găina vede cuțitul începe să facă gălăgie. Imediat i se taie gâtul și se plimbă moartă, fără cap. În timpul acesta rinichii sunt blocați și tot ce este în rinichi, tot ce este în tubul digestiv, toate mizeriile intră în sânge, pentru că nu se mai pot filtra.

Astfel, în sânge găsim fecale, urină și toate substanțele otrăvitoare. Din găina asta faci o supă bună și i-o dai omului să o mănânce și din cauza catecolaminelor care te biciuie, nu îți dai seama câte substanțe toxice bagă în el. Tocmai de aceea spun că trebuie să gândim sănătos și frumos”, a spus medicul Virgiliu Stroescu, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Comentarii Facebook