Miercuri 22 Martie

La ce intervenţii estetice apelează bărbaţii în 2023. Medic estetician: „În acest caz este important să păstrăm trăsăturile masculine”


Credeai că doar femeile își doresc să arate bine? Ei bine, contrar așteptărilor iată că și bărbații apelează la operații și proceduri estetice pentru îmbunătăţirea aspectului fizic. Bărbații vor să arate mai tineri și mai frumoși. Vorbim despre rinoplastie, tratamente pentru cearcăne cu acid hialuronic sau botox. Chirurgul estetician Nico Ferariu ne explică ce își doresc bărbații în materie de înfrumusețare în 2023. 

Şi bărbaţii apelează la chirurgia estetică. Au şi ei nevoie din când în când de o intervenţie chirurgicală. În funcţie de categorie, bărbaţii apelează la chirurgia estetică. Adolescenţii, în general, sunt deranjaţi de urechi, mai ales că majoritatea poartă părul scurt.

Mai sunt şi adulţii tineri care, dacă au slăbit şi fac sală, au exces de glandă mamară şi cumva îi deranjează. Astfel, aceştia apelează la ginecomastie, intervenție care se poate efectua și cu anestezie locală și cu anestezie generală. 

Mai este şi categoria de bărbaţi care au slăbit chiar şi 30, 40, 50 de km. Aceştia au un exces de piele în diferite părţi ale corpului. Acest exces de piele trebuie îndepărtat. Excesul de piele se îndepărtează tot cu bisturiul. Dacă ne gândim la nivelul feței, la nivelul feței avem pacienții care se adresează pentru rinoplastie, acolo unde fiecare chirurg știe că trebuie să mențină trăsăturile masculine. Chiar dacă îl îmbunătățim și îl înfrumusețăm, trebuie să păstreze caracterele masculine care sunt un pic diferite. 

Mai sunt şi bărbaţii trecuţi de 45 de ani, care apelează la tratamente de rejuvenare. Până la urmă şi bărbaţii trebuie să arate bine şi să se simtă bine în pielea lor. 

Totodată, mai este şi categoria bărbaţilor care au nevoie de o blefaroplastie. Atunci când pleoapele sunt căzute. Ar trebui să menţionăm că este o problemă medicală, pentru că se îngustează câmpul vizual. Plus de asta, o pleoapă căzută este şi foarte obositoare. Componenta genetică este şi ea foarte importantă în cazul acesta.

Când vorbim de intervenţii la nivelul feţei non-invazive sau nu neapărat de natură estetică, bărbaţii apelează la botox şi chiar la mărirea buzelor. În acest caz este important să păstrăm trăsăturile masculine.", a spus medicul Nico Ferariu, luni, în cadrul rubricii Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea de la Antena 3 CNN.

Comentarii Facebook