Viceprimarul, Dan Tarcea, anunță noi reguli de circulație în intersecția str. Decebal- str. Dacia- str.Traian- Pod Traian


Începând de miercuri, 8 iunie, au fost reorganizate fazele de semaforizare din intersecția strada Decebal-Dacia-Traian-Pod Traian. 

Potrivit viceprimarului municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, se va permite continuarea deplasării autovehiculelor și pe direcția înainte, de pe strada Decebal pe Podul Traian, cu reconfigurarea zonei

Primăria Cluj-Napoca anunță reorganizarea fazelor de semaforizare din intersecția str. Decebal- Dacia- Traian- Pod Traian prin peemiterea continuării deplasării autovehiculelor și pe direcția înainte, de pe strada Decebal spre Podul Traian, cu reconfigurarea ușoară a zonei. 

De asemenea s-a eliberat intersecția str. Decebal cu str. Dacia de autovehiculele staționate pe carosabil pentru realizarea unei benzi separate pentru virajul la dreapta, respectiv la ieșirea de pe str. Decebal s-au asigurat 2 benzi carosabile, pe lungime de minim 25m: 1 bandă pentru virajul la dreapta, 1 bandă pentru direcția înainte. Măsurile de mai sus au fost implementate în teren ca urmare a Deciziei Comisiei de Circulație”, a transmis viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea. 

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță, de asemenea, următoarele reglementări de circulație: 

  • sens unic de circulație pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea, dinspre str. Pavel Roșca înspre str. Pitești;
  • două treceri pentru pietoni pe str. Nicolae Iorga, la intersecție cu str. Dimitrie Bolintineanu. 

Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită prin zonele menționate și să respecte noile reglementări rutiere. Noile reglementări de circulație au fost semnalizate prin indicatoare și marcaje rutiere. Rugăm participanții la trafic să respecte noile reglementări de circulație”, transmite municipalitatea.


Comentarii Facebook