Utilizatorii de Facebook i-au pregatit coasa lui Emil Boc! Ei au creat un Logo, prin care sustin motiunea de schimbare a Guvernului

 

Utilizatorii de Facebook si-au schimbat poza la status si au afisat o coasa, unealta preferata a premierului Emil Boc, prin care isi exprima sustinerea fata de actiunea Opozitiei de schimbare a Guvernului.

 

In sens metaforic, coasa este unealta cu care premierul a taiat veniturile bugetarilor, dar este si unealta cu care Opozitia incearca sa taie raul de la radacina si sa demita Guvernul.

 

Motiunea de cenzura a fost initiata de PNL, PSD si PC si are mai multe puncte, dar in principal se refera la revenirea TVA la 19% si la salariile dinainte de 1 iulie, inainte ca Emil Boc sa le taie dintr-o lovitura cu coasa.

 

Motiunea a fost citita astazi in Parlament de deputatul PNL Eugen Nicolaescu, iar in 27 va fi votata in plenul reunit al celor doua camere. In aceeasi zi este programat in Bucuresti si un protest la care si-au anuntat prezenta 50.000 de sindicalisti.

 

Logo-ul folosit de utilizatorii de Facebook a fost creat de Lilik si a fost deja "share-uit" de zeci de persoane care folosesc site -ul de socializare.

 

Comentarii Facebook