Duminica 28 Aprilie

USR, după valul recent de crime: Umblă Moartea liberă pe străzi, eliberată de Dragnea


Deputatul USD Stelian Ion a lansat un atac dur la adresa alianței guvernamentale PSD-ALDE, ca urmare a recentului val de crime și infracțiuni comise de infractorii eliberați prin recursul compensatoriu.

Cea mai recentă faptă a avut loc sâmbătă seara, când un bărbat eliberat mai devreme după ce a comis o crimă a ucis din nou. Victima sa fiind un tânăr de 25 de ani. 

USR spune că recursul compensatoriu este ”monstruos” și că a redactat legea care să îi oprească efectele.

Umblă Moartea liberă pe străzi, eliberată de Dragnea și Nicolicea, iar noi stăm cu mâinile-n sân!

Am redactat deja Legea pentru abrogarea monstruosului “recurs compensatoriu”. Astăzi îi dăm forma finală și o depunem la Parlament. Sper să găsim pe cineva pe la secretariat...

Ca să fie clar: propunerea a venit de la guvern cu un filtru judiciar, era o formă a liberării condiționate, dar a fost măcelărită de Nicolicea în Camera Deputaților. Ne-am opus, am încercat să o îmblânzim cu amendamente, am atacat-o la CCR, dar degeaba. A ieșit o lege criminală, dar “constituțională”. Dacă vrem să nu mai moară oameni nevinovați, trebuie să o abrogăm în regim de urgență! Da, în cazul ăsta ar trebui dată o OUG de abrogare pentru că este ditamai urgența: mor oameni, sunt violate femei, sunt tâlhăriți românii pe stradă de infractori eliberați înainte de termen, fără discernământ.

Trebuie făcută o precizare: dacă era după UDMR, în loc de 6 zile, infractorii primeau un “cadou” de 9 zile reduse la fiecare 30 executate! Cetățeni români de etnie maghiară, de asta i-ați votat pe indivizii ăștia? Să-i scoată pe criminali să ne omoare pe străzi?!”, a scris deputatul, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook