Un deputat clujean spune că parapeții de pe marginea drumului pot cauza victime


Deputatul USR PLUS Cluj, Viorel Băltărețu, face un apel public pentru înlăturarea parapeților vechi de pe marginea DN1 Turda-Cluj, după ce în urmă cu 4 luni, în momentul în care au fost înlocuiți, a solicitat în mod direct celor de la DRDP Cluj să ia măsuri pentru ca aceștia să fie îndepărtați, însă nimeni n-a făcut nimic!

Între timp, au avut loc câteva accidente rutiere, care s-au agravat ca pagube și din cauza parapeților abandonați pe marginea drumului.

Încă de acum patru luni, din primele zile ale depozitării parapeților vechi pe marginea DN 1, am solicitat în mod direct DRDP Cluj să ia măsuri pentru ca aceștia să fie îndepărtați.

Din păcate, nici până azi acești parapeți nu au fost înlăturați.

Mai grav, marți a avut loc un nou accident la urcarea pe Feleac dinspre Turda; e a doua coliziune despre care am aflat în ultima perioadă. Din fericire, accidentele provocate de coliziunea cu acești parapeți nu s-au soldat cu victime. Am transmis adrese Ministerului Transportului, CNAIR, DRDP, Poliției Rutiere Județene, prin care am solicitat evacuarea de urgență a parapeților.

Fac aici și un apel public: oameni buni, nu ne permitem să lăsăm lucrurile să se agraveze și să apară victime!”, a transmis deputatul clujean.


Comentarii Facebook