Un clujean vinde zona verde de pe malul Someșului, din Grigorescu. Cum s-a retrocedat acel teren? - FOTO


Un clujean a îngrădit și vinde zona de promenadă de pe malul Someșului, din Grigorescu. 

Azi (marți, 18 mai) pe la 19.30 era montată în perimetrul îngrădit o placă cu "De vânzare" lângă care se agitau doi polițiști locali și un domn. Am revenit pe la 20.30 și placa nu mai era, dar terenul a rămas îngrădit.

E vorba de zona dintre Someș și sensul giratoriu de lângă MOL Grigorescu.

Probabil au dat jos anunțul cu numărul de telefon pentru că le lipseau ceva avize, dar mă aștept să reapară în zilele următoare.

Deci s-a scos la vânzarea o zonă de promenadă foarte faină. N-am nimic cu vânzătorul, însă cred că autoritățile ar trebui să ia serios în considerare să joace rolul de cumpărător. Dacă se confirmă intenția de vânzare, desigur”, a relatat Cătălin Sălăgean, pe grupul Clujul Civic.

Este greu de crezut că pe acel teren se poate construi ceva, fiind în zona de protecție a Someșului. Întrebarea este ce instranță a putut fi de acord cu retrocearea acelui teren?

Un alt teren a fost retrocedat în Gheorgheni, pe strada Unirii, pe terenul verde

Săptămânile trecute a fost scos la vânzare un teren de 2000 de mp pe strada Unirii, pe zona verde. Primăria Cluj-Napoca a reacționat și a spus că nu se va construi nimic, pentru că acolo poate fi numai parc. 

-----------------

UPDATE

Primăria Cluj-Napoca susține că încă se caută actele pentru a vedea care este situația acelui teren, dar că există un proces pe rol, început în 2009. ”Terenul este în zonă verde, așa că este imposibil de construit ceva acolo”, spun reprezentanții municipalității. 

Comentarii Facebook