Miercuri 24 Aprilie

Un clujean așteaptă scuze de la Primărie pentru că și-a bătut joc de el cu regulamentul de colectat deșeuri


Un clujean așteaptă scuze de la Primărie pentru că și-a bătut joc de el cu regulamentul de colectat deșeuri, deși lucrurile erau clare pe site -ul Primăriei.

Am fost astazi sa las deseuri la centru deschis in Marasti, cel care tine de Bratner-Veres. Intr-un mod foarte neamabil am fost refuzat pentru ca eu locuiesc in Zorilor si am contract cu Rosal. Curios fiind am citit ghidul publicat de dvs pe net si nu specifica decat ca trebuie sa am contract cu un operator ca sa pot depozita deseuri in aceste centru si nu ca daca am contract cu Rosal trebuie sa merg la centrul Rosal.

Din punctul meu de vedere este o omisiune destul de mare care nu este sub nici o forma de natura sa stimuleze colectarea selectiva ( chiar ama dunat sticla, electrocasnice, etc). Va rog sa lamuriti problema, sau platformele au obligatia sa primeasca deseuri provenind din tot orasul irelevant de operator si atunci astept scuze de la cei cu centrul, sau modificati regulamentul si mesajele postate pe site-ul Primariei si de catre domnul primar pe FB pentru a se intelege clar care este regimul de functionare al acestor centre”, a comentat Razvan, pe aplicația My Cluj.

Comentarii Facebook