Miercuri 24 Aprilie

Uioreanu catre Basescu: "Nu romanii v-au umilit, domnule presedinte, ci faptele domniei voastre!"


Deputatul PNL Cluj, Horea Uioreanu, a comentat afirmatia presedintelui statului, care a spus ca niciodata in viata sa nu a fost atat de umilit ca in perioada cat a fost presedinte.

"Domnia sa s-a declarat umilit si jignit nu doar de analistii si oamenii politici invitati in studiourile televiziunile mogulilor rai, ci si de "tot felul de oameni... prin adunari publice".

Daca presedintele s-ar fi aratat deranjat doar de felul in care oamenii politici sau analistii au considerat potrivit sa se pronunte cu privire la activitatea domniei sale, poate ca i-as fi inteles supararea. Dar domnia sa a inclus in randul celor care l-au umilit si jignit si pe oamenii din strada. Oameni care de sapte ani ii suporta hahaiturile si "talentele" de presedinte jucator. Aceiasi oameni care au suportat umilinta de a fi descrisi ca "grasii" care stau in spatele amaratului de stat si al angajatului din sectorul privat, comparatii care ne-au amintit de propaganda sovietica. A mai fost umilit domnul presedinte si de cei care au  acceptat curba de sacrificiu din 2010 si care nu au mai avut nici puterea de a protesta. Probabil ca in randurile celor care au ranit orgoliul prezidential s-au aflat "filozofii", de care tara nu avea nevoie, "pasaricile si tigancile imputite", dar si medicii si profesorii care nu l-au ascultat, nu au emigrat si au acceptat umilinta de a ramane in Romania si si-au pus priceperea in slujba cetatenilor acestei tari", a comentat Horea Uioreanu.

Parlamentarul PNL Cluj sustine ca seful statului a fost umilit de milioanele de romani care au crezut ca urarea "sa traiti bine" este una sincera, "nu doar un slogan electoral, gol de continut si mincinos, urare ajunsa la stadiul banc! Ei nu au fost jigniti de dimineata pana seara, ei nu sunt umiliti la fiecare salariu, la fiecare plata a facturilor. Sunt doar oamenii din strada, viermii si ciumpalacii, mahalagii si neavenitii. Cred ca, statistic vorbind, in acest moment presedintele Romaniei este jignit si umilit de 90% dintre cetatenii acestei tari. Adica toti acei romani care cred ca situatia lor e proasta, ca tara merge intr-o situatie gresita si care sunt la limita saraciei".

Deputatul clujean i-a sugerat lui Traian Basescu sa raspunda la o serie de intrebari inainte de a se victimiza. "Ce a facut domnia sa pentru cetatenii acestei tari, altii decat cei care fac parte din "elita" portocalie, oamenii de casa ai PD? Cum sa va iubeasca romanii, domnule presedinte, cand ati fost cel care ati dat startul campaniilor de umilire si invrajbire a diferitelor categorii sociale? Nu romanii v-au umilit si jignit, domnule presedinte. Ati facut-o singur, prin faptele si declaratiile domniei voastre. Romanii v-au onorat incredintandu-va mandatul de presedinte. Dumneavoastra cum le-ati rasplatit gestul?"

 

Basescu: Functia de presedinte al Romaniei, cea mai mare UMILINTA din viata mea

Comentarii Facebook