Udrea îl contrazice pe Traian Băsescu: O femeie are șanse să ajungă președinte



Candidatul din patrea PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, a declarat că nu este de acord cu afirmațiile făcute de Traian Băsescu, potrivit cărorea, în prezent, o femeie nu are șanse să ocupe funcția de președinte al României.

Mă așteptam ca președintele să nu spună lucrurile aceastea. Zilele trecute, am vazut un sondaj potrivit căruia 48 la sută dintre români ar fi de acord să voteze o femeie. Eu sunt o femeie care a candidat, dincolo de funcția de ministru, la Bucuresti, în Moldova, la Roman, și când partidul era în cădere, în 2012, am reușit să obțin un număr mare de voturi. Mulți români mi-au acordat votul lor, după ce m-am întâlnit direct cu ei, în stradă, și și-au făcut propria lor părere despre cum sunt în realitate (...). Românii sunt dispuși, conform sondajelor, să voteze femei, probabil că președintele nu era la curent cu ultimele cercetări sociologice. Nu sunt un candidat care merge în întâlniri aranjate, ca domnul Ponta sau care nu dă mâna cu toți oamenii, cum face Klaus Iohannis. Merg, efectiv, între oameni. Nu m-a destabilizat ce a zis președintele. Din ce în ce mai multe femei înțeleg importanța votului pe care îl pot da, în această toamnă. Foarte multe femei vin și îmi spun "Doamna Udrea, vă susțin". Este o realitate și cred că va fi demonstrată, în noiembrie. Cred că președintele a greșit", a declarat Elena Udrea la Realitatea TV.

De asemenea, Udrea a precizat că întotdeauna a fost consecventă în ceea ce privește convingerile sale, punctând că ”de zece ani, spune și se luptă pentru același lucru”.

Un lucru sigur am făcut, întotdeuna am fost consecventă cu convingerile mele. Mi-am asumat opiniile și am susținut un proiect de țară, indiferent de costuri și nu am ezitat și nu am trădat. Am mers din 2004 până la capăt. De zece ani spun aceleași lucru și mă lupt pentru același lucru și afirm aceleași convingeri. O concluzie este clară: am facut lucrurile în care am crezut”, a mai spus candidatul PMP.

Comentarii Facebook