Joi 29 Octombrie

Udrea a venit din Maldive și trimite săgeți spre Iohannis: Unii îl pupă exact pentru ceea ce îl criticau

 

Elena Udrea a revenit din Maldive și a lansat un atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis. 

 

A nu te înscrie acum în corul celor care cântă ode noului Preşedinte înseamnă aproape o blasfemie. Chiar dacă cei care fac acum coadă la linguşeli îl pupă exact pentru ceea ce îl criticau în campania electorală. Dar, cum în această perioadă se pune masa, fiecare vrea să prindă un loc.

 

Până şi Ponta, cel care a pierdut alegerile, încearcă să se salveze politic făcând frumos în faţa noului locatar al Cotroceniului, sub pretextul “adevăratei coabitări" care va aduce lapte şi miere poporului. Evident că nu contează faptul că tot acest popor a votat fix împotriva lui în noiembrie.

 

Aşa că ce să mai zicem de alţii care fie speră ca, prin slugărnicie, să îşi poata păstra o funcţie sau continua liniştiţi afacerile cu statul, fie să li se trimită de către noua putere vreun finanţator cu care să îşi ducă, de pe o zi pe alta, activitatea unui instrument de presă, fie sa scape de vreun dosar penal în lucru ori viitor...

 

Pe de altă parte, oricât de mare ar fi aşteptarea faţă de ce va face noul Preşedinte, un termen de graţie pentru a se învăţa nu numai cu funcţia, dar şi cu politica la nivel înalt, trebuie să i se acorde.

 

Şi, oricum, pentru reformele de care România are nevoie în continuare, nu Preşedintele, ci Guvernul şi majoritatea parlamentară sunt responsabili. 

 

Aşa că, în zilele următoare, PMP va veni cu proiectele de legi promise de toată lumea în campanie şi ignorate apoi. Le vom pune în dezbatere publică tocmai pentru a avea susţinerea necesară adoptării în Parlament. Mai importantă decât paternitatea lor este punerea în practică. Am vazut cu toţii cum atât PSD, cât şi PNL s-au opus aprobării Legii votului prin corespondenţă, atât de cerut de diaspora, doar pentru că era un proiect PMP”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

.

Comentarii Facebook