Traian Băsescu susține că politicienii au fost PENIBILI în scandalul Antenelor

 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat dur scandalul Antenelor și a spus că politicienii au fost penibili. 

   

Traian Băsescu susține că actualul președinte, Klaus Iohannis, a căzut în capcana de a lua partea televiziunilor din trustul Intact.

 

Miza este una singură. Să nu fii tocat de Antene. Oamenii politici au fost penibili. Nu ştiau cum să acuze mai tare aplicarea legii. În cazul lui Iohannis au fost mai multe componente. A fost componenta Mihalache, care a fost surprins în anturajul lui Gâdea. Un alt element este propria situaţie a lui Iohannis. ŞI dânsul poate fi executat. Pe la sfârşitul  anilor 90, daca va uitati in presa vremii am pierdut o locuinţă in prima instata, nu am mai aşteptat şi le-am predat cheile. A treia componentă este teama de Voiculescu. Teama este de trustul media pe care îl controlează. Klaus Iohannis nu este pregătit pentru un astfel de tratament. Eu nu mă sperii de vorbe după ce am înfruntat atâtea pe mare. Klaus Iohannis nu ma bate nici la fizică”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

 

Băsescu a mai spus că Dan Voiculescu nu a reuşit niciodată să-l manipuleze.

 

Klaus Iohannis a avut un comportament de slugă faţă de Voiculescu. Am mai negociat când l-am adus la guvernare. Când a fost soluţia imorală. Eu nu am niciun conflict cu Voiculescu. Eu doar reacţionez. Relaţia s-a rupt prin 2006. A înţeles că nu poate manipula prin Justiţie. El voia sa fie consultat, dar a primit un dos de palmă peste guriţă. Furia lui a fost legata de reticenţa mea de a-i pune oameni pe undeva”, a precizat Traian Băsescu.

 

Acesta este un om care şi-a turnat rudele la Securitate. Şi-a împrumutat ziarişti ca sa-i aibă la chei (trimitere către Mihai Gâdea). Pe mine nu a reuşit să mă folosească Voiculescu”, a mai completat fostul şef de stat.

Comentarii Facebook