Traian Băsescu, despre cazul Elena Udrea: Nu o să îi spun unei femei: dă-ţi jos rochia asta că e prea strâmtă" VIDEO


Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a răspuns reproșurilor care îi sunt aduse de către români, vorbind despre personaje precum Elena Udrea, Roberta Anastase sau Adriean Videanu.

Nu sunt responsabil de toaletele femeilor din PDL. Niciodată nu o să îi spun unei femei, cum nu-i spun nici soţiei mele: dă-ţi jos pantofii aştia că au tocul prea înalt, dă-ţi jos rochia asta că e prea strâmtă. Asta e o chestiune care ţine de fiecare. Sigur, este problema lor, fie că vorbim despre Roberta Anastase, Adriean videanu sau Elena Udrea de ce au ajuns să fie atacaţi de ziarişti de dimineaţă până seara şi ulterior să dobândească o imagine proastă. E responsabilitatea lor şi nu a mea. Şi, când a fost oportun, am fost de acord cu schimbarea din Guvern a lui videanu şi a Elenei Udrea”, a declarat Traian Băsescu.

Un preşedinte poate fi atacat pe imagine prin cei din guvern, dar nu poate fi făcut responsabil de comportametul fiecăruia şi de modul în care fiecare reuşeşte să îşi justifice faptele. Dacă ar fi în situaţia să fie anchetaţi nu aş face nicio intervenţie”, a mai adăugat preşedintele.

Președintele suspendat a mai spus că nu a favorizat pe niciunul dintre membrii PDL care au fost în guvern. ”Trebuie să vă spun că niciunul dintre membrii PDL care au fost în Guvern nu s-au bucurat de un tratament special din partea mea. Este şi foarte multă intoxicare, foarte multă propagandă făcută de jurnalişti plătiţi pentru discreditarea mea şi a membrilor PDL. Niciun om politic din PDL, care a greşit, n-a fost iertat de justiţie şi eu nu am intervenit pentru ca unul dintre ei să fie protejat. El a dat mai multe exemple, printre care primarul de la Vâlcea, care a executat doi ani de închisoare, primarul de la Craiova care a fost anchetat şi destituit şi este în proces pentru fapte de corupţie, primarul de la Cluj încarcerat şi sub anchetă penală, Blejnar, care nu este protejat.

Nu puteţi reproşa că i-am susţinut pe corupţii din PDL. În acelaşi timp eu nu sunt un om care să se aşeze în curente mincionoase când sunt atacaţi oameni politici şi de dragul popularităţii să îi îndepăreteze şi să îi discrediteze”, a spus  Băsescu.

 

Vezi AICI video.

Comentarii Facebook