Toți copiii din Florești au loc în grădinițe. La creșă se lucrează - FOTO

 

Primarul comunei Florești susține că niciun copil nu va rămâne fără un loc în gradiniță. 

 

Cu eforturi imense (suplimentari numar de grupe, suplimentari posturi, suplimentari numar copii din grupe) toti, repet TOTI, copilasii ai caror parinti aveau domiciliu de Floresti si care au implinit 3 ani la 31 august 2018, TOTI, au locuri la gradinitele din Floresti. Cu optiunea a doua inca in repartizare, mai sunt cativa copilasi care nu au indeplinit conditiile de mai sus (de obicei e vorba de copilasi care au sub 3 ani)”, a spus Horia Șulea.

 

Despre creșa din localitate, care acum este în construcție, dacă lucrările evoluează la fel ar trebui să fie terminată în trimestrul 1, 2019.

 

Tocmai de aceea, asa cum deja stiti, in prezent suntem in procedura de identificare a unui teren pretabil pentru realizarea unei noi gradinite, iar lucrararile la noua cresa sunt in desfasurare. Si, dupa cum se observa, lucrurile merg excelent la cresa din ANL – muncitori pe santier (si nu doi-trei), s-a turnat placa deja la nivelul 2, zidaria la nivel 1 aproape finalizata complet.... Opinez ca T1 din 2019 cresa poate fi terminata”, a mai spus Șulea.

Comentarii Facebook