Miercuri 5 Octombrie

Sute de familii din Florești au donat alimente și produse pentru refugiații din Ucraina. Primăria centralizează donațiile


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat numerele de telefon la care se centralizează donațiile. Deja sunt 250 de familii din Florești, care au donat alimente și produse de primă necesitate.

Peste 250 de familii din Florești și-au oferit sprijinul în numai două zile, prin produsele donate în campania lansată de primărie. Tot respectul meu, mă înclin în fața capacității extraordinare de mobilizare și altruismului de care dă dovadă comunitatea noastră.

În Florești au ajuns și sunt găzduite deja primele 7 familii care au sosit din diferite zone ale Ucrainei, însoțite de copii (cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani) sau bunici, și care reunesc peste 30 de persoane.

Am trimis deja pachete cu produse de primă necesitate tuturor celor care au solicitat, și în funcție de nevoi și solicitările pe care le centralizăm zilnic, din donațiile primite vor fi livrate periodic pachete cu produsele necesare”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.

Ce s-a colectat de la donatori deja a fost trimis spre spre vama de la Sighetu Marmației. Este vorba despre pături, prosoape și saci de dormit.

Vreau să le mulțumesc tuturor agenților economici care ne-au devenit colaboratori și care asigură o masă caldă zilnic persoanelor refugiate.

Apreciez sprijinul tuturor celor care ne-au transmis disponibilități privind apartamente libere ce pot fi puse la dispoziție familiior refugiate.

Centralizăm în permanență și ofertele primite din partea florestenilor care ne transmit disponibilitatea de a găzdui persoane sau familii sosite din Ucraina.

Relații suplimentare și clarificări puteți obține la nr. de telefon: 0746262431, 0734778245”, a mai transmis edilul.

Comentarii Facebook