Strada Arinilor asfaltata de la un capat la altul


Strada Arinilor din cartierul Manastur va fi refacuta in intregime. Investia se ridica la 2,7 milioane de lei.

"Strada Arinilor si aleile adiacente care face obiectul prezentei documentatii este situata in intravilanul municipiului Cluj-Napoca, in cartierul Manastur (primul tronson in lungime de 507 metri este curprins intre strada Taberei si strada Frasinului, iar al doilea tronson al strazii, in lungime de 125 de metri este cuprins intre aleea Brates si strada Tasnad).

Pe strada Arinilor si aleile adiacente, datorita traficului, a capacitatii portante insuficiente a sistemului rutier, foarte degradata, precum si a faptului ca nu este asigurata scurgerea apelor de pe partea carosabila, circulatia se desfasoara in conditii improprii. Suprafara de rulare prezinta numeroase deteriorari, cedari, refulari, faiantari si gropi.

Lucrarile necesare realizarii modernizarii strazii si aleilor adiacente vor cuprinde partea carosabila, zona trotuarelor cat si scurgerea apelor. Se impun conditii in vederea imbunatatirii conditiilor de circulatie auto si pietonala cu privire la confortul, siguranta si functionalitatea acestora", se arata in proiectul Primariei Cluj-Napoca.

Investia totala este de 2.736 de mii de lei si ar putea fi finalizata in 8 luni. Proiectul va fi supus dezbaterii Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, marti, 20 martie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Proiectul a fost votat de consilierii locali si strada Arinilor va intra in reparatii.

Comentarii Facebook