SRI a avertizat din 2017 despre pericolul Putin, dar nimeni nu a ascultat - VIDEO


Serviciul Român de Informații a dat publicității, de ziua sa, un film pe care l-a prezentat în 2017 comunității internaționale de informații, prin care avertiza în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă Vladimir Putin la adresa țărilor din estul Europei.

Iată cum se vedea lumea prin ochii SRI, în urmă cu 5 ani. Filmul de mai jos a fost prezentat comunității internaționale de intelligence în anul 2017”, este mesajul de introducere a filmului, pe care SRI l-a postat pe pagina sa de YouTube.

Filmul prezintă în cheie ironică poziționarea agresivă a Rusiei față de vecinii săi și anexarea Crimeii în 2014. Vorbește, de asemenea, despre destrămarea Uniunii Sovietice în 1991 și dorința Rusiei de a reface blocul sovietic, despre relația cu Republica Moldova și alte țări care s-au orientat spre Occident și arată disponibilitatea Rusiei de a le „ajuta” cu energie ieftină, cu condiția ca țările să aibă încredere în Moscova.

Dacă ai încredere în mine, te voi vizita din nou”, este concluzia filmului și avertismentul SRI în privința intențiilor lui Vladimir Putin.

Comentarii Facebook