Sorin Apostu: In cazul Parcul Feroviarilor, am sesizat Protectia Mediului Cluj sa vedem daca arborii au fost doborati de vant sau au fost taiati!


Primarul municipiului Cluj Napoca, Sorin Apostu, a declarat ca Parcul Feroviarilor din Cluj este in administrare privata si ca administratia locala nu a dat nicio autorizatie pentru taierea arborilor.
 
"Parcul Feroviarilor nu este al municipalitatii si am sesizat Agentia de Protectia Mediului, institutie care este singura abilitata sa constate daca arborii au fost taiati sau doborati de vant", a precizat Sorin Apostu.

Edilul sef a mai spus ca "in Parcul Feroviarilor nu vor putea fi amenajate decat terenuri sportive si nu alte constructii. Pana acum la primarie nu s-a primit niciun proiect de dezvoltare din partea administratorilor parcului".

Grupul pentru Actiune Sociala (GAS) a sesizat marti, 15 martie, faptul ca reprezentantii clubului de fotbal CFR Cluj, administratorii Parcului Feroviarilor, au trecut la taierea arborilor cu avizul tacit al Primariei Cluj Napoca.

Reprezentantii administratiei locale au afirmat marti ca arborii au fost doborati de vant.


Citeste si...

Paszkany este acuzat ca a ordonat taierea arborilor din Parcul Feroviarilor! 

Comentarii Facebook