Social democratii din Cluj merg si ei la mitingul "Motiunii" de la Bucuresti


Social democratii din Cluj vor merge la Bucuresti pentru a se alatura sindicalistilor care protesteaza miercuri, in timpul motiunii de cenzura.

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat deplasarea membrilor de partid nu este una organizata.

"M-au anuntau unii colegi ca au diverse probleme personale de rezolvat la Bucuresti miercuri si cu aceasta ocazie se vor duce si la mitingul sindicatelor, daca tot sunt in Capitala. Nu s-a plecat organizat, noi nu am organizat o deplasare speciala pentru miting, nu am pus la dispozitie nimanui mijloace de transport. Sunt doar cativa membri de la PSD Cluj care vor participa", a declarat Remus Lapusan.

Presedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, a spus ca membrii de partid care vor merge la miting sunt si sindicalisti. "Avem membri ai filialei care vor participa la miting, dar care au dubla calitate, sunt si membri simpli de partid, si simpli membri ai diverselor sindicate din Cluj-Napoca", a mai declarat Jorj.

850 de sindicalisti din judetul Cluj vor merge miercuri la Bucuresti si vor participa la mitingul organizat de sindicate in ziua in care este votata motiunea de cenzura.

Comentarii Facebook