Silviu Prigoana este in doliu din cauza crizei mondiale. Deputatul umbla imbracat numai in negru


Silviu Prigoana a anuntat la CLuj ca este in doliu din cauza crizei mondiale si umbla numai in negru. El a dat o serie de sfaturi Guvernului Boc pentru a iesi din criza.

"Sunt in doliu, trecem printr-o criza mondiala grava, care a inceput in anii '90. Atunci natalitatea a scazut si acum se produce mult pe stoc pentru ca nu are cine sa cumpere produsele", a spus Prigoana.

El a facut si o predictie si a afirmat ca in toamna va mai fi un val de recesiune si ca in multe state din Europa vor fi mai probleme cu plata salariilor si a pensiilor. Silviu Prigoana a criticat sistemul de pensii din Romania, care permite ca unele persoane sa incaseze venituri de 30 de mii de lei pe luna.

Deputatul considera ca solutia pentru iesirea din criza este cresterea natalitatii si propune ca fiecare nou nascut sa primeasca gratuit din partea statului cate un apartament.

"Nu tinerilor casatoriti, ci bebelusilor trebuie sa le dam locuinte. Sunt oameni care au iesit la pensie la 40 - 45 de ani si care la o speranta de viata de 70 - 80 de ani vor incasa pensie timp de 40 de ani. Vom lasa nepotilor datorii foarte mari pentru ca aceste pensii se platesc din credite", a mai afirmat Prigoana.

Comentarii Facebook