Sexy politiciana de la AUR, Ancuța Cîrcu, a fost arestată la Turda! Acum spune că este victimă - VIDEO


Ancuța Cîrcu, judecată la Turda pentru proxenetism, a fost reținută de procurori pentru proxenetism.

Ancuța Cîrcu avea un club de noapte în Tenerife, pe care spune că l-a închis. Cu toate acestea, procurorii din Turda o acuză că face parte dintr-o rețea de proxeneți.  Ea este cercetată într-un dosar cu interlopi celebri din România. 

Ancuța Cîrcu se plânge că i-a fost ”restrictionat accesul la postări ... știați ca vineri ma veți aresta și de asta ati restricționat pana Duminica sa nu pot pune link și altele... Trist”.

Zilele trecute, ea a fost audiată la Turda de procurori și a spus că este nevinovată. ”Sunt nevinovată. Tot ce mi se aduce (acuzații n.red.) sunt lucruri care nu se pot demonstra. Sunt aici cu avocatul meu, pentru a vedea aceste lucruri. Nu aveam nevoie de asta și sunt aici pentru a demonstra că sunt nevinovată”, a spus Ancuța Viorica Cîrcu.


Cîrcu s-a certat în trecut dur cu Corneliu Vadim Tudor, fiind celebre scenele în care aceasta l-a acuzat că a încercat să o violeze. 

În dosarul în care este cercetată Ancuța Cîrcu mai sunt cercetați interlopi grei din Turda și România. Între cei arestați se numără și Mihai Moldovan, zis ”Calu”, prieten cu Alex Bodi, un interlop periculos din Turda. Alături de el a fost arestat și Gheorghe Săiceanu, finul lui Mihai Moldovan, zis ”Calu”, și șeful rețelei de prostituție din sudul insulei Tenerife, unde funcționa și clubul politicianei din AUR. 

Comentarii Facebook