Sexy liberala din Cluj, care a demisionat din Consiliul de Administrație al unui spital, a fost olimpică la trei materii


Claudia Ardelean, clujeanca ce a demisionat după o zi de la numirea în Consiliul de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie din Cluj, are două facultăți și a fost olimpică.

Claudia fost olimpică la chimie, bilologie şi limba română, a studiat Dreptul şi Facultatea de Studii Europene şi are și o firmă, afectată acum din cauza pandemiei.

Oamenii ”nu au înţeles conceptul de ”consiliu de administraţie”. Consiliul de Administraţie are rol în dezbaterea problemelor de organizare, strategie şi funcţionarea spitalului, iar membrii Consiliului de Administrație nu au nevoie de pregătire medicală, pentru că aici este vorba de management instituţional.

Reacţiile unor oameni au fost superficiale. Conform CV-ului pe care l-am depus eu am studiile superioare necesare care justifică numirea mea în acea funcţie. Din păcate, în România, mai există aceste prejudecăţi, însă eu sunt de părere că frumuseţea nu trebuie să influenţeze, nici să împiedice parcursul profesional sau politic al tinerilor. Şi chiar încurajez toţi tinerii să muncească pentru visele lor”, a spus ea conform Aleph News.

Frumoasa antreprenoare nu va renunța la cariera politică, mai ales că acum afacerile cu evenimente nu prea sunt profitabile: ”Voi rămâne în mediul politic pentru că România are nevoie de tineri cu principii solide în această arie şi eu am tot viitorul în faţă. A fost afectat sectorul evenimentelor. Eu prin această activitate, de organizare evenimente, le ofeream joburi part-time studenţilor sau celor care voiau să aibă un venit în plus”. 

Comentarii Facebook