Miercuri 24 Aprilie

Salariatii din Primaria Cluj-Napoca isi exprima sustinerea fata de primarul Sorin Apostu


Salariatii din cadrul Primariei municipiului Cluj-Napoca isi exprima sustinerea fata de primarul Sorin Apostu si asteapta ca acesta sa isi demonstreze nevinovatia.

"Biroul Executiv al Sindicatului "Civitas" al salariatilor din Primaria municipiului Cluj-Napoca, analizand situatia creata in ultimele doua saptamani la nivelul administratiei publice locale, considera ca este oportun sa faca opiniei publice urmatoarele precizari:

1. Salariatii din primarie ii asigura pe cetatenii municipiului nostru ca in continuare vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor catre populatie si a intregii activitati administrative a municipiului in cele mai bune conditii si asteptam din partea cetatenilor aceeasi atitudine corecta fata de salariatii institutiei;

2. Salariatii Primariei municipiului Cluj-Napoca se delimiteaza de presupusele acte de coruptie retinute in sarcina primarului Sorin Apostu, considerand ca nici institutia primarului si nici municipiul insusi nu pot fi asociate cu acestea. Apreciem, insa, ca intr-un stat de drept prezumtia de nevinovatie este un principiu de baza de care trebuie sa beneficieze fiecare cetatean al acestuia;

3. Il spijinim moral pe primarul Sorin Apostu, sperand ca va avea puterea si argumentele necesare pentru a-si dovedi nevinovatia.
Facem aceste precizari datorita relatiilor corecte dintre Sindicatul “Civitas” si primarul Sorin Apostu, retinand in esenta proiectele municipale pe care le-am realizat impreuna", se arata intr-un comunicat de presa al biroului executiv al Sindicatului "Civitas".

Comentarii Facebook