Sala Polivalentă, aproape finalizată. Vezi ce dotări va avea FOTO și VIDEO


Lucrările de construcție ale Sălii Polivalente sunt în grafic, iar constructorii sunt încrezători că vor putea respecta termenul limită.

Noua sală va dispune de suprafețe de joc pentru baschet, volei și handbal, iar pentru competițiile importante, precum campionatele europene, sunt disponibile suprafețe de joc speciale.

Pentru competițiile mai speciale de handbal si volei avem o suprafață specială. Aceasta va fi montată doar cu ocazia meciurilor din competițiile europene, iar în rest avem suprafațe normale”, a declarat Cristian Manițiu, directorul companiei care se ocupă de construcția Sălii Polivalente.

De asemenea, acesta a mai precizat că sala va avea o capacitate de 7.300 de locuri pe scaune, iar în cazul concertelor vor fi disponibile 10.000 de locuri.

Totodată, cubul video a sosit, urmând să fie montat în perioada următoare, deasupra terenului de joc.

Cubul video a sosit și va fi montat în luna august. Acesta este de producție germană, iar ledurile sunt japoneze, de cea mai bună calitate. Cele patru panouri de câte 16 metri pătrați fiecare vor reda imagini la calitate Full HD”, a mai precizat Cristian Manițiu.

Sala Polivalentă va beneficia și de o parcare cu 450 de locuri.

Comentarii Facebook