S-a semnat contractul de asfaltare a drumului Răchițele - Prislop - Ic Ponor. Avram: Sunt cu demisia pe masă

 

Oficialii Consiliului Județean au semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele - Prislop - Ic Ponor.

 

Este vorba despre lucrările necesare pentru finalizarea drumului început în 2009 și nefinalizat încă.

 

Oferta declarată câştigătoare a contractului de achiziţie publică având ca obiect rest de execuţie lucrări pentru obiectivul „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele - Prislop - Ic Ponor“ a fost cea depusă de ofertantul Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA - SC Cridov  SRL, cu o propunere financiară de 13.324.190,24 lei, fără TVA. 

 

Contractul a fost semnat de Vakar Istvan - vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj cu atribuții de președinte, Mircea Avram - director general al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Privat a județului Cluj și de reprezentanții câștigătorului licitației contractului de execuție a lucrărilor, respectiv Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA - SC Cridov  SRL: Ioan Sabadîș -director general adjunct al SC DPJ Cluj SA și Cristian Mureșan - director al SC Cridov SRL.

 

Acest contract este finantat din fonduri europene și trebuie terminat până în decembrie 2015, în caz contrar Clujul va pierde finantarea.

 

Proiectul a fost preluat în administrare de Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat a județului Cluj. ”Eu am cerut președintelui interimar să ne dea nouă administrarea contractului pentru a si controla lucrările. Vom merge in controale inopinate și vom ține presiune pe constructori. Eu m-am angajat să terminăm drumul până în decembrie, în caz contrar am demisia pe masă”, a spus Mircea Avram, director general al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Privat a județului Cluj.

 

Componenţa Unităţii de implementare a proiectului „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele - Prislop - Ic Ponor” şi a Comisiei de licitaţie din cadrul RAADPP Cluj

 

- director general Mircea Avram

- director tehnic Liviu Hîncu

- director operaţional Adrian Marian

- director economic Lacrima Hulduşan

- şef Birou achiziţii: Juliette Măgrădean

- inspector Marius Crăciunaş

- diriginte şantier: Lucian Săveanu

- jurist Alexandra Maniu-Proorocu

- experţi fonduri europene: Raluca Bîrjac şi Emanuela Vinţe

 

Comentarii Facebook