S-a redeschis restaurantul Hoia și este administrat de Primăria Cluj-Napoca - VIDEO și FOTO

 

Primăria Cluj-Napoca a redeschis Restaurantul Hoia, pe modelul restaurantului Memo 10, din centrul orașului. 

 

Din luna martie am început lucrările de reamenajare a acestui spațiu, un spațiu care era complet degradat, iar azi suntem în măsură să vă spunem că această nouă locație a cantinei Primăriei este deschisă pentru locuitorii din Grigorescu și nu numai, de ce nu și pentru cei din parcul Tetarom. 

 

Lucrările totale au fost de 600.000 de lei, din care 250.000 de lei au costat lucrările de modernizre, iar restul au fost costurile legate de dotare”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Întrebat dacă va fi redeschisă și grădina de vară, directorul Canteinei Sociale a Primăriei, Gelu Vișan, a declarat că: ”Va fi un proiect pentru anul viitor. Dorim să redăm farmecul acestei grădini. Pe vremuri am înțeles de la cei au au trăit în anii 60 se numea ”Les Jardins”. Acum e betonat totul și va trebui să aducem vegetație. Avem niște imagini și mai vrem să refacem această grădină”.

 

Aici se vor pune în vânzare meniuri cu 12,99 sau abonamente cu 8 lei pe zi. Locuitorii din Grigorescu, dar și cei care lucrează în zonă, vor putea mânca și la alegere, prețurile fiind similare cu cele de la Memo 10.

 

 

Comentarii Facebook