Sambata 4 Februarie

România vrea să deschidă noi puncte de trecere a frontierei cu Ucraina


Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat joi, 9 iunie, că Guvernul  va discutat vineri, 10 iunie, despre aglomerațiile din vămi și a afirmat că urmează să fie deschise noi puncte de trecere a frontierei cu Ucraina. 

Potrivit ministrului Bode, premierul a convocat pentru vineri și o ședință la care vor participa și cei de la Inspectoratul de Frontieră, pentru discuții privind reducerea timpilor de așteptare la frontiera cu Ucraina și Republica Moldova și pe de altă pasrte despre prezentarea unei proiecții în timp privind deschiderea de noi puncte de frontieră. 

Dacă ne referim la frontiera cu Ucraina, există în acest moment posibilitatea deschiderii a patru puncte de trecere a frontierei, pe rutier, şi două pe feroviar. Unele pot fi deschise într-un timp relativ scurt, depinde doar de anumite lucrări (...) unele durează, pentru echiparea cu echipamente. Eu cred că mâine, Guvernul va anunţa o proiecţie în ceea ce priveşte deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei cu Ucraina”, a spus Lucian Bode, potrivit news.ro


Comentarii Facebook