RĂSCOALĂ în PNL Cluj. Organizația se întoarce împotriva lui Marius Nicoară - DOCUMENT

 

Organizația PNL se întoarce împotriva lui președintelui Marius Nicoară, care urmărește amânarea definitivării listei candidaților pentru parlamentare. Într-un document trimis lui Crin Antonescu, se arată că organizația nu vrea să cedeze Colegiul 3 pentru Colegiul 1.

 

Documentul trimis președintelui Crin Antonescu este semnat de 15 din cei 26 de membri ai Biroului Permanent Teritorial al PNL Cluj, întrunit în 4 octombrie.

 

”Prin prezenta adresă vă supunem atenției următoarea situație înregistrată în filiala PNL Cluj cu ocazia Biroului Politic Teritorial din 4 octombrie 2012:

 

- În cadrul sedinței pe ordinea de zi la punctul 2 domnul Marius Nicoară, președintele PNL Cluj, a prezentat sinteza BPC din 3 octombrie și adresele S.G., fiind citită decizia 29/2012 unde la punctul 3 din decizie se făcea referire la convocarea de urgență a Delegației Permanente Teritoriale și comunicarea către S.G. până luni, 8 octombrie, a candidaților. Domnul Marius Nicoară a menționat că, convocarea DPT Cluj până luni, 8 octombrie, este nestatutară, domnia sa propunând convocarea acesteia cel mai repede posibil în 13 octombrie 2012 la ora 10.00 (punctul 4 pe ordinea de zi), subliniind că și data de 13 este în limitele staturare și exista pericolul contestării Delegației Permanente Teritoriale. Drept urmare, Delegația Permanentă Teritorială a PNL a fost convocat pe 14 octombrie, ora 14.00, determinându-ne să ignorăm decizia 29/2012 a Biroului Politic Central al PNL. Ulterior ședintei BPT Cluj, în urma discuțiilor purtate cu organizațiile PNL din țară am constatat că au avut loc Delegații Permanente Teritoriale conform deciziei 29/2012 a BPC PNL, pe care președintele PNL Cluj o consideră nestaturată.

 

Menționăm faptul că nu suntem de acord să cedăm Colegiul 3 Deputați Cluj-Napoca, pentru Colegiul 1 Deputați”, se arată în sinteza BPT, document adresat președintelui PNL, Crin Antonescu.

 

Ordinea de zi a ședintei BPT din 4 octombrie:

 

1. Stadiul achitării cotizațiilor conform Hotărârii BPT nr. 11/18.03.2010

2. Sinteca BPC + Adrese SG

3. Candidaturi alegeri parlamentare 2012

4. Convocarea Delegației Permanente Teritoriale pentru data de 13.10.2012, ora 10.00

5. Situația deconcentratelor

6. Validare membri activi și simpatizanți

7. Diverse

 

 

 


Comentarii Facebook