Radu Moisin sustine ca oamenii din sectiile de votare au fost agresati verbal de membrii USL VIDEO


Primarul interimar al Clujului Radu Moisin sustine ca oameni din sectii de votare din Cluj au fost agresati verbal de catre membrii USL.

"Au fost mai multi colegi de-ai mei in cursul serii, al noptii si al diminetii in aceste sectii de votare. Pe langa ca s-a contatat faptul ca reprezentantii in birourile electorale ale sectiilor de votare sunt in mod constant haruitit si agresati verbal de catre reprezentantii Uniunii Social Liberale. Mai exact, din infoamtiile pe care am reusit sa le obtin pana acum, au avut loc cel putin 4-5 renumarari ale votului in firecare sectie de votare astfel incat, de azi dimineata din nou s-au cerut din nou renumararea voturilor pana cand, din cate am inteles, oamenii au ajuns la limita puterilor fizice. 


Au fost agresiuni verbale asupra membriilor din sectiile de votare. Unii dintre membrii au confirmat si inregistrat aceste iesiri, tocmai pentru a avea probe in cazul in care vor fi in continuare amemninatati si intimidati de catre membrii USL", a declarat Radu Moisin.

Comentarii Facebook