Radu Moisin a demisionat din functia de secretar general al PDL Cluj

 

Primarul interimar, Radu Moisin, a demisionat din functia de secretar general al PDL Cluj din lipsa de timp, precizeaza surse din interiorul partidului.

 

Moisin a fost desemnat in luna decembrie primar interimar, dupa ce Sorin Apostu a fost suspendat, fiind cercetat penal.

 

Radu Moisin este membru PDL din anul 2000 si ocupa functia de secretar general al PDL Cluj, fiind inainte presedinte al Organizatiei de Tineret a PDL Cluj.

 

"Motivul este 100% legat de lipsa de timp pentru aceasta functie. De cand am preluat aceste atributii nu imi gasesc timp pentru activitatea politica. Din pucnt de vedere politic voi gestiona strict activitatea de presedinte la organizatia de tineret. Avem acolo un mecanism care functioneaza foarte bine, dar nu aveam cum indeplini ambele functii, ci numai pentru cea de la tineret. Nu mai am timp pentru functia de secretar general de cand am noile atributii de primar interimar. Activitatea pe care o presupune aceasta functie imi absoarbe tot timpul. Vreau sa las lucruri bune in urma mea si nu vreau sa ocup o functie de dragul de a o ocupa. Vreau sa fac lucruri bune pentru clujeni", a declarat Radu Moisin.

 

Demisia a fost anuntata marti seara, 10 ianuarie, in Biroul Permanent Judetean al PDL Cluj.

Comentarii Facebook