Radu Hanga, primarul din Câmpia Turzii, desemnat cel mai bun edil din REGIUNEA NORD-VEST

 

Radu Hanga, primarul din Câmpia Turzii, a fost desemnat cel mai bun edil din regiunea de Nord-Vest în cadrul galei ”Administraţia Publică Locală la Înălţime”.

 

Evenimentul a avut loc, vineri seara, 13 decembrie 2013, la Braşov. Gala s-a desfăşurat în cadrul Forumului Administraţiei Româneşti, eveniment anual, la care sunt evidenţiaţi primarii români care s-au remarcat în anul în curs şi ca extensie din anii precedenţi, printr-o activitate cu rezultate deosebite şi impact major în tranformarea  localităţilor pe care le reprezintă. 

 

Revista Română de Administraţie Publică Locală a acordat premiile în baza urmăririi activităţii primarilor din România, a unei consultări prealabile a factorilor importanţi de decizie din administraţia şi din sfera publică românească. O condiţie importantă care a stat la baza criteriilor de selecţie,  a fost de a fi un primar reales, primind astfel şi confirmarea din partea locuitorilor că omul care le reprezintă interesele o face cu demnitate, inteligenţă managerială şi cu succese care se traduc într-o calitate a vieţii mai bună pentru comunitate.

 

Scopul galei, a fost acela de a arăta că, în ciuda dificultăţilor cu care se confruntă administraţia locală sunt totuşi primari români care se zbat şi reuşesc să crească calitatea actului administrativ şi prin aceasta să facă cinste întregii administraţii româneşti.

 

La iniţiativa Primarului Radu HANGA, municipiul Câmpia Turzii, a conceput, demarat şi implementat proiecte noi, precizează cei care au decernat acest premiu.  

Comentarii Facebook