PSD Cluj: Un primar le dă de băut alegătorilor

 

PSD Cluj reclamă faptul că primarul din Mănăstireni le dă de băut alegătorilor. 

 

Avem informatii de la reprezentatul nostrum din sectia de votare si de la alegatori conform  carora in Sectia de votare nr. 513-514, din Comuna Manastireni, jud. Cluj, primarul comunei Manastireni, Petru Codea, primar PD-L ,ofera bauturi alcoolice cetatenilor din comuna in biroul primarului (situat in aceiasi cladire in care se afla si sectia de votare 513-514) pentru a-l vota pe canditatul ACL Klaus Werner Iohannis.

 

Fapta constituie infractiune conform art 386 (1) Oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

 

Avand in vedere gravitatea acestei situatii sa luati toate masurile care se impun in vederea tragerii la raspundere penala a acestuia si impiedicarea in cel mai scurt timp posibil a continuari savarsirii acestei infractiuni care intalneste elementele infractiunii din  art.386 (1) din Codul Penal si art 58(1) Legea Votului”, precizează PSD Cluj, în sesizare.

Comentarii Facebook