PSD Cluj: Municipalitatea trebuie să impună măsuri de recuperare a restanțelor la bugetul local al firmelor!



Consilierii locali PSD Cluj cer municipalității să impun măsuri pentru recuperarea sumelor restante de la persoanele juridice care inregistreaza obligatii fiscale restante la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca.

"In legatura cu publicarea listei datornicilor persoane juridice la trim. 1-2017 catre Primaria Cluj-Napoca, solicitam un plan de recuperare debite si, de asemenea, dorim sa aflam care au fost masurile luate pana in prezent pentru recuperare debite. Vorbim de datorii de peste 1 an, iar pe primele locuri se afla 3 societati cu actionariat - Consiliul Judetean, respectiv Primaria Cluj-Napoca.

Referitor la debitul inregistrat de Cluj Arena, dorim sa stim daca exista vreo sansa de a fi recuperat si care este stadiul discutiilor cu Consiliul Judetean pe aceasta tema. Observam prezenta pe lista datornicilor si a societatii ce administreaza Sala Polivalenta, deci ne intrebam cum poate o societate care beneficiaza de tot sprjinul Primariei, careia i se voteaza orice varianta de buget si orice majorare de capital, sa tot figureze cu datorii?

Vom cere la viitoarea sedinta de consiliu local un grafic de recuperare debite cu termene clare asumate" a declarat Dan Morar, liderul de grup PSD + ALDE

"Municipalitatea trebuie sa urmeze toate demersurile legale pentru recuperarea sumelor restante de la toate societatile aflate pe lista debitorilor. Persoanele juridice trebuie invatate sa-si onoreze obligatiile, asa cum o fac si persoanele fizice" a adaugat Corina Croitoru.

Comentarii Facebook