PSD Cluj îl atacă pe Emil Boc: România nu se guvernează cu o COASĂ dle. Boc!

 

PSD Cluj i-a răspuns lui Emil Boc, după ce primarul a vorbit miercuri, la coferința de presă, despre faptul că Victor Ponta s-a dus nepregătit la consultările cu Traian Băsescu. 

 

PSD Cluj îi transmite lui Emil Boc, ”în contextul recentelor considerații ale dlui. Emil Boc despre economie și guvernare”, să ”facă un exercițiu de memorie și să-și amintească că expertiza sa în economie, cu COASA, a dus România la limita dezastrului social”.

 

După ce expertiza sa economică a provocat doar tăieri de salarii și pensii, trimițându-i pe doctori și pe profesori să muncească în afara României, Emil Boc este ultimul politician care ar trebui să vorbească despre o bună guvernare”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

PSD Cluj îi mai amintește lui Emil Boc că ”actualul cabinet a plătit datoriile guvernelor Boc-Băsescu-PDL, alocarea a 188 milioane lei pentru plata datoriei la Autostrada Transilvania fiind doar un exemplu”.

 

Le amintim dlor. Boc și Băsescu cu ce s-a confruntat guvernul Ponta după preluarea mandatului, ”realizările” guvernului PDL: sistemul corupt din cadrul ANAF, sub bagheta lui Sorin Blejnar, peste 100 de milioane de euro pagubă la Poşta Română, apoi 1,2 miliarde de euro prejudiciu produs de PDL şi “băieţii deştepţi” Hidroelectricii, paguba de 700 de milioane de euro la Oltchim, transformată într-o o adevărată bombă socială şi să ştiţi că exemplele pot continua. 

 

De asemenea, am descoperit o problemă şi mai seriosă, la nivel de mentalitate: România nu a avut în perioada guvernării Boc-Băsescu un proiect naţional,  liderii PDL promovînd doar retorica urii și divizarea societăţii”, a mai declarat liderul PSD Cluj.

 

Vezi AICI ce a declarat Emil Boc.

Comentarii Facebook