Primarul din Baciu il ironizeaza pe Boc: Unde este trenul metropolitan, unde este centura de sud? Unde este metroul? Spor la vopsit asfaltul


Primarul comunei Baciu, Balazs Janos, i-a dat o replica de la obraz primarului Emil Boc, care a spus zilele trecute ca in Baciu nu e nicuo creasa.

Boc insinua astfel ca numai el face crese si cei din zona metropolitana isi aduc copiii la cresa aici. Primarul din Baciu spune ca e o minciuna.

Totul e o mare poveste. De ce credeți că i-ar păsa primarului din Cluj-Napoca câte creșe avem, atâta timp cât nimeni din zona metropolitană nu își poate înscrie copilul la nicio creșă din Cluj? Am mai auzit că manifestă mare interes față de urbanismul din comunele limitrofe, nu cumva sa ne trezim cu blocuri de 20 de etaje. Serios? Și atunci cum se face că doar Clujul are așa ceva? Vrei să fii băgat în seamă în zona metropolitană? Pentru Dumnezeu „domne”, fă ceva pentru zona metropolitană! Unde este trenul metropolitan, unde este centura de sud? Unde este metroul? Spor la vopsit asfaltul în metropola de cinci stele în culori de altfel simpatice. În rest … să auzim de bine, fiecare cu ai lui”, a postat Balazs Janos pe Facebook.


Comentarii Facebook