Primăria face „inventarul stricăciunilor” de după UNTOLD. Dan Tarcea: „S-au făcut filmări înainte, sunt obligați să readucă totul la acea stare”


Municipalitatea face inventarul „stricăciunilor”, după Untold în Parcul Central, Sala Polivalentă și zonele adiacente. 

Au participat peste 360.000 de oameni din 102 țări. În ceea ce privește stricăciunilor, acum suntem în etapa inventarierii, la prima vedere sunt nesemnificative, nu avem bănci rupte, coșuri de gunoi, etc. Înainte de predare către organizatori, s-au făcut filmări în parc, iar obligația este ca aceștia să readucă la acea stare totul, se vor monta bucăți de gazon, se vor face suprînsămânțări în Parcul Central”, a declarat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, potrivit Ziua de Cluj. 

Cred că a fost o ediție mult mai bine organizată, experiența și-a spus cuvântul. Și în ceea ce privește cazurile celor ajunși la spital, numărul acestora a fost mai mic. A fost o ediție de calitate”, a mai declarat Dan Tarcea. 

În acest an, Untold s-a desfășurat în perioada 4-7 august. După patru zile de concerte, gazonul de pe Cluj Arena nu este în cea mai bună formă. Unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică electronică din Europa s-a încheiat luni, 8 august, dimineață. În ultima zi de distracție, aproximativ 99.000 de oameni veniți din toată lumea au fost în arena.

Per total, în cele patru zile de Untold, peste 360.000 de oameni au pășit pe Cluj Arena, stadion cu o capacitate de 30.000 de locuri. An de an, aceste cheltuieli sunt suportate de către organizatorul evenimentului.

Comentarii Facebook