Primăria Cluj-Napoca și Michigan State University SUA colaborează pentru strategia de dezvoltare a Clujului - FOTO

 

Primaria colaborează cu Michigan State University și FSPAC pentru dezvoltarea viitoarei strategii de dezvoltare a Clujului.

 

Viitorul oraşului se pregătește în fiecare zi. Le-am propus partenerilor noștri de la Michigan State University, din East Lansing - oraș înfrățit cu Cluj-Napoca, precum și echipei de specialiști de la Facultatea de Știinte Politice Administrative și ale Comunicării să ne ajute să creionăm strategia municipiului Cluj-Napoca pentru perioada 2014 -2020”, a declarat Emil Boc la finalul întâlnirii.

 

S-au discutat aspecte legate de modele de dezvoltare locală și creșterea calității vieții. Grupul reprezentanților a fost alcătuit din prof. Scott Witter - directorul școlii de Planning, Design & Construction, prof. Roger Hamlin, de la școala de Planning, Design, Construction, prof. Karen Potter Witter, din cadrul Department of Forestry al MSU, și associate prof. Gilbert White din cadrul aceleiați universități”, a mai precizat edilul. 

 

Din partea Facultății de Științe Politice Administrative și ale Comunicării au participat la întâlnire decanul acesteia, profesorul Călin Hintea și profesorul Catalin Baba.

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook