Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan: "De ceea ce îi este frică lui Băsescu, nu va scăpa" VIDEO

 

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan a spus că împreună cu membrii de partid vor organiza anumite întâlniri în fiecare comună, unde oamenii vor fi informaţi despre ceea ce Băsescu nu a făcut pentru ţară, motivându-i să voteze cu "DA" la referendumul din 29 iulie.

"În această perioadă vom avea campanie din uşă în uşă, întâlniri în fiecare localitate, discuţii. Speram ca cetăţenii din Cluj să ştie ce au de făcut în 29 iulie. Sperăm să înţelegă şi să voteze cu "DA" şi să facă ceea ce e de făcut împotriva celui care în ultimii ani nu a adus România pe o cale bună. A încălcat foarte grav Constituţia, lucru susţinut şi de CCR, a tăiat salariile şi pensiile şi a distrus totul în România.

Ce este foarte important este ca domnului Traian îi este frică de votul românilor, dar din punctul nostru de vedere de ceea ce îi este frică nu va scăpa. Până la urmă trebuie spus că Băsescu nu se luptă doar pentru scaunul sau ci şi pentru Boc, Udera, Berceanu şi toţi cei din PDL.

Ceea ce noi vom face vor fi nişte întâlniri în fiecare comună. Noi credem că oamenii au văzut ce a făcut Băsescu la Cotroceni, care-i sunt capacităţile şi credem că vor vota un mare DA", a spus Remus Lăpuşan.

 

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan mai susţine că pe 29 iulie, la referendum, foarte mulţi clujeni vor vota pentru demiterea lui Traian Băsescu.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook