Prefectura Cluj a fost câștigată de PNL. Prefecți noi și în Maramureș și Bistrița-Năsăud


Ministerul Afacerilor Interne anunţă că joi are loc numirea în funcţie a prefecţilor din judeţele Bistriţa-Năsăud, Galaţi, Maramureş, Prahova, Vaslui şi a subprefecţilor din judeţele Alba, Argeş, Bistriţa-Năsăud, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Mureş, Sibiu, Timiş şi din Municipiul Bucureşti.

Ministrul de Interne Lucian Bode a anunţat, miercuri, că, în şedinţa de Guvern a fost adoptată o hotărâre prin care au fost eliberaţi doi prefecţi şi 10 subprefecţi din funcţie şi au fost numiţi cinci prefecţi şi 15 subprefecţi. El a adăugat că a mai rămas un număr de 16 prefecţi care trebuie numiţi în şedinţele viitoare ale Executivului, 13 de la PSD, doi de la PNL şi unul de la UDMR.

În Monitorul Oficial au apărut, miercuri, deciziile de eliberare din funcţie a mai multor prefecţi şi subprefecţi şi numirea altor prefecţi şi subprefecţi. 

Astfel, au fost eliberaţi din funcţie Dolha Nechita-Stelian din funcţia de prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud şi Ionescu Cristian din funcţia de prefect al judeţului Prahova.

Ionescu Lucian-Mihai a fost eliberat din funcţia de subprefect al judeţului Argeş, Boloş Marieta din funcţia de subprefect al judeţului Buzău, Dumitru Nicolae din funcţia de subprefect al judeţului Călăraşi,  Suliman Secyl din funcţia de subprefect al judeţului Constanţa, Cristea Paul din funcţia de subprefect al judeţului Galaţi, Stauder Rudolf din funcţia de subprefect al judeţului Maramureş, Muntean Sanda-Ligia din funcţia de subprefect al judeţului Sibiu, Molnar Andrei din funcţia de subprefect al judeţului Timiş,  Onofrei Daniel-Garincha din funcţia de subprefect al judeţului Vaslui,  Ghiţă Florela Antonela din funcţia de subprefect al municipiului Bucureşti

Au fost numiţi numiţi Oprea Mica în funcţia de prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, Gavril Claudiu Sorin în funcţia de prefect al judeţului Galaţi, Stauder Rudolf în funcţia de prefect al judeţului Maramureş, Nanu Virgiliu Daniel în funcţia de prefect al judeţului Prahova, Onofrei Daniel Garincha în funcţia de prefect al judeţului Vaslui.

Au mai fost numiţi Mureşan Corneliu în funcţia de subprefect al judeţului Alba, Minciunescu Ionuţ-Bogdan în funcţia de subprefect al judeţului Argeş, Zăgrean Ioan în funcţia de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, Cristea Constantin în funcţia de subprefect al judeţului Buzău, Ilie Mihail Gabriel în funcţia de subprefect al judeţului Buzău, Diaconu Virgiliu în funcţia de subprefect al judeţului Călăraşi, Ilie MariusEugen în funcţia de subprefect al judeţului Călăraşi, Dragnea Marilena în funcţia de subprefect al judeţului Constanţa ,Ali Şenol în funcţia de subprefect al judeţului Constanţa, Macri Veronica în funcţia de subprefect al judeţului Galaţi, Pălăşan Nicolae-Florin în funcţia de subprefect al judeţului Mureş, Şebu Sebastian-Gheorghe în funcţia de subprefect al judeţului Sibiu.

Moşin Danie fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Sibiu, Ionescu SorinGabriel în funcţia de subprefect al judeţului Timiş şi  Artene Diana Anca în funcţia de subprefect al municipiului Bucureşti.

În urma negocierilor din coaliţia de guvernare, s-a decis că PSD va avea 20 de prefecţi, PNL, 17 prefecţi şi UDMR, 4 prefecţi. Prefectura Cluj, intens disputată, a fost câştigată de PNL.

Comentarii Facebook