Poliția rutieră ocupă parcările clujenilor de pe strada Albac. Tuturor le e FRICĂ. Ce le recomandă primarul - VIDEO

 

Clujenii de pe strada Albac se plâng, cu jumătate de gură, că polițiștii de la rutieră le ocupă locurile de parcare cu abonament. 

 

Una dintre întrebările de la emisiunea Știri de Cluj LIVE a vizat această problemă. ”Clujenii reclamă că parcările de pe Albac pe care le plătesc sunt ocupate de cei de la Poliția Rutieră, în timpul zilei”, a spus moderatorul emisiunii, jurnalistul Delia Cărbune. Emil Boc le-a recomandat oamenilor ”să facă sesizări și noi vom merge și și vom amenda”. 

 

Vă dați seama că oamenii nu au curaj să facă plângeri împotriva celor de poliția rutieră”, a mai continuat moderatorul emisiunii Știri de Cluj LIVE. ”Au curaj să vă sesizeze pe dvs. Să aibă același curaj și să sune la Primărie, iar Poliția Locală merge și aplică sancțiunile legale. Dacă încalcă legea și Poliția în statul de drept se supune legii, la fel ca orice cetățean. Noi nu avem din punctul acesta de vedere un tratament discriminatoriu fie că e Poliție, fie că e vorba altcineva”, a mai adăugat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook