Poliția locală recunoaște că se circulă greu în Cluj-Napoca. Ce măsuri s-au luat? - FOTO

 

Poliția locală a ieșit în trafic în cursul zilei de joi, 2 octombrie, și a dat amenzi în valoare de 18.530 de lei.

 

O dată cu începerea anului universitar şi înrăutăţirea condiţiilor meteorologice, circulaţia rutieră a crescut semnificativ. Nerespectarea regulilor de circulaţie, a amplasamentelor privind parcarea pe domeniul public, precum şi nerespectarea orelor legale pentru livrarea de mărfuri în zona centrală au provocat blocaje semnificative în circulaţia turieră din cursul sptămânii. 

 

Poliţia locală s-a aflat în tot acest timp in teren, intervenind pentru meniţenrea ordinii şi a aplicat peste 159 de sancţiuni pentru abateri de la regimul circulaţiei, în valoare de 18.530 lei şi 54 puncte de penalizare. Totodată au fost ridicate 6 autovehicule”, precizează reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca. 

 

La razia făcută au fost găsite mașini parcate pe o bandă de mers sau care staționau pe trotuar.

 

Municipalitatea ”atrage atenţia clujenilor cu privire la importanţa respectării regulilor de circulaţie, a amplasamentelor legale de parcare, precum şi la posibilitatea de a accesa alte mijlocace de transport decât autoturismnul personal, astfel încât străzile din zona centrală să ofere condiţii optime pentru circulaţie”.

 

Cum arătau străzile după razia Poliției Locale:

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook