PNL Cluj a votat pentru excluderea lui Mihai Seplecan. Rămâne fără scaunul de șef al județului - VIDEO

 

PNL Cluj a votat pentru excluderea din partid a lui Mihai Seplecan, președintele Consiliului Județean Cluj, ales în funcție dintre consilierii județeni. 

 

În ședința Biroului Politic Județean al PNL s-a discutat propunerea de sancționare a domnului Mihai Seplecan. În urma discuției a rezultat propunerea de excludere a domnului Mihai Seplecan din Partidul Național Liberal, iar, din 63 de voturi valid exprimate, domnul Mihai Seplecan nu a avut niciun vot în favoarea lui. Au fost 59 de voturi pentru excludere și 4 voturi au fost nule.

 

Această propunere va fi înaintată Comitetului director județean de conducere al PNL Cluj, care va fi convocat pe data de 6 noiembrie și care va valida această propunere. Apoi decizia va putea fi atacată la Curtea de onoare și arbitraj a PNL Cluj, după care aceasta va deveni definitivă, dacă Curtea și Comitetului vor aproba excluderea. 

 

După decizia Comitetului, domnul Seplecan are timp 10 zile să conteste. Până la finalul lunii noiembrie, domnul Mihai Seplecan își va pierde funcția de consilier județean și în același timp și funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj”, a declarat co-președintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară.

 

În ședința BPJ a PNL, Mihai Seplecan a fost acuzat că a ”lezat” imaginea PNL -ului și pe unii colegi. 

 

Mihai Seplecan a fost convocat vinerea trecută la ședința BPJ de vineri, 23 octombrie, dar nu s-a prezentat.

Comentarii Facebook