PNL: Atacul lui Rus este un act nedemn, rău intenţionat şi fără niciun fundament tehnic, juridic sau politic

 

PNL a contracarat atacul lansat de la Cluj de Ioan Rus, fostul ministru al Internelor. 

 

Atacul domnului Ioan Rus este îndreptat nu numai împotriva ministrului delegat pentru Administraţie, ci şi împotriva Ministerului Administraţiei şi Internelor şi constituie un act nedemn, rău intenţionat şi fără niciun fundament tehnic, juridic sau politic, producând prejudicii de imagine nejustificate”, se arată în comunicat.

 

"Menţionăm faptul că acuzele, insinuările şi calificativele folosite în mod gratuit nu onorează pe nimeni, şi în principal pe cel care le atribuie, şi nici nu pot reprezenta scuze în ochii opiniei publice pentru ceea ce a făcut sau nu autorul acestei alegaţii", se arată în comunicatul remis de PNL.

 

Reacția PNL a venit în urma unei declarații dure a lui Ioan Rus, care a spus că ministrul delegat al Administraţiei, Radu Stroe, este un ”şmecheraş de mâna a doua”.

 

La sfârşitul zilei l-au numit pe Stroe în locul lui Dobre, da? Care a făcut puţin joc de gleznă la televizor cum o să schimbe el la Curte, că ce date va aduce, după care a adus axact aceleaşi date. La sfârşit, pe stradă, la nivel de şmecher de Bucureşti, a fost foarte interesant câteva zile. După care, în momentul în care i s-a pus o hârtie pe care să o semneze nu a avut ce să semneze altceva decât realitatea. Nu-mi pare rău de mine că am plecat, dar de Dobre îmi pare rău. Este excepţional specialist în administraţie. Pe domnul Stroe nu îl cunosc, decât aşa cât l-am văzut, dar mi s-a părut un şmecheraş de mâna a doua”, a mai spus Rus la Transilvania LIVE.

 

Ioan Rus l-a atacat DUR pe ministrul Administraţiei, Stroe: Un ŞMECHERAŞ de mâna a doua

Comentarii Facebook