Pivariu: S-au ameliorat timpii de trafic din Florești


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a declarat că a discutat cu reprezentanții Companiei de Transport Public (CTP) Cluj pentru eficientizarea anumitor rute.

S-au îmbunătățit timpii din trafic în Florești. Am avut discuții după analize cu cei de la CTP pentru a eficientiza anumite rute, chiar am suplimentat, pe anumite rute numărul de autobuze. La intersecția străzii Dumitru Tăuțan cu drumul național și chiar în cartierul Terra. Dirijarea circulației merge destul de bine și există o degrevare semnificativă de când a ieșit poliția locală în stradă pentru a dirija circulația.

Am deschis inclusiv circulația pe strada Răzoare, după ce aceasta a fost reabilitată, intervențiile care au fost făcute pe drumul de sud care ajungea în spate la Metro. A fost un drum făcut în campania electorală, a creat disconfortul pe care l-au simțit toți floreștenii. Acel drum a cedat, neavând o capacitate portantă, respectiv fundație. A trebuit să intervenim în anumite puncte unde existau mari probleme. Am reușit să reparăm două tronsoane pentru a-l putea reda circulației”, a declarat Bogdan Pivariu, la Realitatea FM.

Comentarii Facebook