Pe strada Bărc, din Cluj-Napoca sunt 6 case cu numărul 57. Un clujean se luptă de 5 ani să îndrepte MĂGĂRIA

 

Un clujean se luptă de 5 ani să rezolve o problemă de-a dreptul penibilă. Locuiește pe strada Bărc și are același număr la casă cu alți 6 vecini. 

 

Ioan Galanton a mai precizat că problemele nu se opresc aici. Alte trei străzi din vecinătate se numesc Bărc, fiind numerotate și pe hărți pentru a putea fi cumva recunoscute: Bărc 1, Bărc 2, Bărc 3 și Bărc 4.

 

Recent serviciul de urbanism a sporit confuzia deja existenta, în ceea ce privește numerotarea caselor pe strada Barc I. Ca si cum nu ar fi de ajuns ca exista 4 strazi cu numele Barc si trei case cu nr 57, recent s-au alocat alte 2 sau 3 numere 57. Numerotarea arată acum astfel 47-57-57-57-53a,b,c,d,-55a,b,c,d-59-57a,b. 

 

Eu cred ca orasul nostru are suficiente personalitati pe care le-am putea onora dind numele lor acestor strazi si sa puneti ordine la numerotare. 

 

Cu respect amintesc ca am mai facut o sesizare în urma cu 5 ani, am fost in audienta la viceprimar fara nici un rezultat. Nemultumirea mea este legata de primirea facturilor, a corespondentei si in general de a fi gasit cu usurinta de alte persoane”, a scris Ioan Galanton.

Comentarii Facebook