Parlamentarii PDL nu mai au voie sa apara la televizor in timpul programului de lucru

Vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat ca partidul are o noua strategie de comunicare, conform careia parlamentarii nu mai au voie sa participe la dezbateri in timpul programului de lucru.

 

"Niciun parlamentar al PDL nu se va duce in spatiul public in timpul programului de lucru. Suntem la Parlament sa stam la lucrari, suntem la munca, nu la televizor. A doua chestiune care trebuie sa stea la baza noului concept este cea legata de prezenta in studiourile acreditate din Parlament: parlamentarii PDL vor discuta numai teme legate de ordinea de zi. Pentru acest lucru au fost acreditate aceste studiouri, nu pentru a discuta alte teme stabilite de redactiile TV", a declarat Cezar Preda.

 

Vicepresedintele PDL sustine ca el a propus noul concept, pe care il numeste proactiv. "Eu cred ca toata comunicarea partidelor, inclusiv a PDL, a functionat in ultimii ani intr-un concept gresit. Eu am venit in fata PDL cu un concept nou, acela de a fi proactiv. Conceptul vechi de comunicare folosit de toate partidele este reactiv, conceput ca un fagure, de a umple necesarul pe care ti-l transmit televiziunile, cu prezenta toata ziua in spatiul televizat sau radiofonic. Cred ca a fost o greseala de comunicare pe care partidul a avut-o, insa eu am propus schimbarea si a fost aprobata, de a avea un concept proactiv", a mai spus liderul PDL.

 

Cezar Preda a spus ca parlamentarii se vor duce la dezbateri televizate in timpul liber, iar in Parlament vor discuta doar despre subiectele de pe ordinea de zi.

 

Foto: realitatea.net

Comentarii Facebook