Olguța Vasilescu îl acuză pe Emil Boc că a aruncat 4 miliarde de euro pe geam, banii clujenilor


Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, susține că Emil Boc este un prost administrator și că în Cluj-Napoca s-au făcut numai investiții mici. Atacul vine după ce Boc a spus că ”acum nu trebuie tăiate salariile, dar vă dau în scris că generaţiile următoare vor plăti factura dezmăţului actual”.

Olguţa Vasilescu a preluat o postare scrisă de Bela Ambrus:

Pentru un om care lucrează (fie şi prost) cu bugete, ceea ce zice Boc e ticăloşie pură. Dau şi eu în scris! De când e primar, a spart pe puţin 4 miliarde de euro la Cluj, unica realizare palpabilă fiind falimentara Sală polivalentă şi un parking de cartier. Şi alea făcute cu mari întîrzieri.

În timp ce gunoiul menajer e în continuare o problemă, spaţiile verzi sînt o problemă, circulaţia e o problemă, parcarea e o problemă etc.

Şi Clujul plăteşte cu vîrf şi îndesat prostia de a-l ţine pe Boc la Primărie. Bank of America Tower a costat 1 mld. de dolari (nu euro), sau Burj Khalifa din Dubai 1,5 mld. În condiţiile în care Boc a spart peste 4 mld. şi avem o sala polivalentă".

Emil Boc a declarat zilele trecute că salariile în sectorul bugetar nu trebuie tăiate deocamdată, întrucât România şi Europa se află pe un trend de creştere economică, dar că generaţiile următoare vor deconta nota de plată a acestui ”dezmăţ”.

Comentarii Facebook